Vi lägger tillbaka brevet

Hej bloggen!!
Nu pr det jävligt långe sedan jag skrev men nu händer det grejer!

Jag och S är faktiskt utomlands just nu! Vi solar och badar och njuter av varandras sällskap och njuter av värmen!
Dagen innan vi skulle åka på semester kollar vi till brevlådan för att ta in posten innan kattvakterna ska börja ta den. Precis där precis då ligger det ett brev från Uppsala !
S som sitter bredvid mig i bilen sliter brevet ut handen på mig sliter uppger och skriker JAAA !!
Vi ör nu redo att komma till Uppsala nästa gång S har ägglossning för insemination!
Vi skriker rätt ut av lycka! Sen kommer de , det sjunker in för S att brevet kommit föera månader tidigare än hon tänkt. Hon bryter ihop, har svårt att smälta det och börjar ifrågasätta sig själv, är hon redo att bli mamma?
Jag kramar om S och säger att redo kan man nog aldrig bli men jag vet att vi är redo tillsammans 💕
Tusen frågor kommer upp i våra huvuden och vi bestämmer rosa för att "lägga tillbaka brevet i lådan" (igentöigen gömde vi de så inte kattvakterna skulle se de ) och vi valde att ta tag i det när vi är hemma från semestern. S skjuter upp sin mens under semestern och kommer få den direkt efter så efter det komme eku ägglossningen och det kommer gå fort!

Trots att vi la till aka det i lådan så det både S och jag bebisar överallt på semestern!! En varm känsla fylls i mig och jag vet att vi är redo för det här 💕
Håller tummarna att det tar sig på första, tusen tankar fylle rmin hjärna medan jag skriver nu men ska sluta Skriva nu då jag inte vill tänka för myclet på semestern!
Återkommer mera efter semestern!!